Travel

Weekendtips week 7: Doorbreek het monotone

den-haag-binnenhof

De weekendtips mogen deze week dan misschien wat summier zijn (er gebeurt in deze lange lockdown nou eenmaal steeds minder), we hopen toch dat ze deze monotone tijd wat mogen doorbreken. Want lekker eten en jezelf op creatieve manieren vermaken blijft belangrijk om hoop te houden in deze gekke tijd. Dus doe er je voordeel mee en vermaak jezelf dit weekend!

Thuisdisco

Dit en volgend weekend kun je in jouw eigen woonkamer een disco bouwen dankzij Paradiso. De vier uur durende show wordt deze week verzorgd door Ziongate, een nieuwe futuristische clubavond gebaseerd op Afrikaanse elektronische muziek.

All things pita

We geven eerlijk toe, alle restauranttips die we jullie geven hebben niet altijd ook daadwerkelijk zelf getest. Ik bedoel, zou het graag willen, maar dat kan niet goed zijn pour la ligne. Maar alles wat we wel testen, daar genieten we dubbel en dwars van. Zo tipte ik een tijdje terug om jezelf eens te trakteren op de overheerlijke pita’s van Pita Bar by NIGHT KITCHEN, zonder te weten of dat ook daadwerkelijk overheerlijke pita’s waren. Bij deze kan ik bevestigen dat ze dat zijn! Ik probeerde de Sabich en Chicken Schnitzel (niet in m’n eentje, geen paniek), allebei even lekker. De juiste smeuiïgheid, de juiste bite. Alles wat je hoopt bij een pita en meer. Doe je plezier en gaat dat afhalen. Ga ik binnenkort ook weer doen.

sabich-pita-bar-amsterdam

Happen en stappen

Al etend en drinkend door Den Haag en omstreken touren, klinkt als een goede lockdown activiteit, toch? (Ook als een goede post-lockdown activiteit overigens, maar dat terzijde). Met de Haagse Horeca Tour doe je precies dat. Je kunt kiezen uit meerdere routes van verschillende lengtes en natuurlijk langs diverse horecagelegenheden. Wel handig, stap je de calorietjes van je hap er meteen weer af.

Heb jij een lockdown weekendtip die volgende week niet in dit rijtje mag ontbreken? Stuur hem dan naar redactie@yourambassadrice.com.

Sabine Krouwels