Weekendtips

Weekendtips week 8

21/02/2014

Zin om iets te gaan doen dit weekend, maar geen idee waar je naar toe moet? Kom van de bank af en trek er op uit! Hierbij een selectie weekendtips in Amsterdam, mocht je nog geen plannen hebben.

Nachtdieren

nachtdieren
Het Odeon is weer open en heeft een spetterende vaste vrijdagavond voor je in petto. Vanaf vanavond zal er iedere vrijdag een soort mini-festival georganiseerd worden in de huiskamersfeer van het gebouw. Muzikanten, Dj’s, cocktails je vind het voortaan allemaal in het Odeon op vrijdagavond!

Vertical Cinema

vertical-cinema
Dit is weer eens iets heel anders dan alle filmervaringen die je gewend bent. In de vertical cinema zie je tien audiovisuele werken op een verticaal scherm. Ontzettend indrukwekkend! Er is ook een heel randprogramma, met o.a. speciale lezingen in het stedelijk, heel bijzonder om mee te maken.

Ink + Drink + Lunch

ink-drink-lunch
Bij Baut serveren ze deze zondag een literaire 4-gangen lunch. O.a Saskia Noort en de Vlaamsche reuzen Herman Brusselmans, Christophe Vekeman en Monte LaRue komen het lunchpubliek entertainen met vuige verhalen en laid back grooves. Er zijn maar 100 kaartjes, dus het evenement is ook nog eens super exclusief!

Wat ga jij dit weekend doen?

Sabine de Witte