Weekendtips

Weekendtips week 9

weekendtips-amsterdam-week-7

Zin om iets te gaan doen dit weekend, maar geen idee waar je naar toe moet? Kom van de bank af en trek er op uit! Hierbij een selectie weekendtips in Amsterdam.

Edelwise


Zodra de vijf in de klok zit, is het tijd voor EdelWise. De vrijdagmiddag- en avondborrel waar verrassende acts en muziek in zitten. Het historische Sieraad in Amsterdam West wordt dit weekend wederom omgebouwd tot het grootste winterterras van Amsterdam waar je kunt borrelen, dineren en dansen tot diep in de nacht. Buiten is het freezing koud maar binnen, daar is het hot & happening!

Outlet


Heerlijk, shoppen in het weekend. Zeker als je prachtige kleding voor een zacht prijsje kunt scoren. Eén van de allertofste winkels van Amsterdam, Tenue de Nîmes, organiseert dit weekend een tijdelijke outlet waar verschillende mooie merken uit de winkel te vinden zijn. Score!

NHTK


Nog iets met kleding; deze zaterdag opent het Amsterdamse modemerk Nobody Has To Know de deuren van haar eerste store. Onder het motto ‘Wear what you love’ brengt NHTK gender-free collecties zonder beperkende maten & labels. Het merk maakt geen onderscheid tussen geslacht of figuur en beoordeeld niet naar identiteit. Met de nieuwe winkel probeert het merk een wereld te creëren waarin iedereen draagt wat mentaal past, niet fysiek. Een tof concept! En aankomende zaterdag kun je tijdens de feestelijke opening tussen 17:00 en 21:00 je zintuigen laten prikkelen op de Ceintuurbaan 320.

IJhallen

ijhallen
Dit weekend is het weer ‘Ij-hallen’ op de NDSMwerf. IJ-hallen is de grootste en sfeervolste vlooienmarkt van Europa en een begrip in Amsterdam en ver daar buiten. Het is de perfecte plek om een vintage zonnebril te scoren of een originele aanwinst voor in je interieur. De vlooienmarkt opent om 09.00 uur en de echte schatgravers moeten dus vroeg opstaan, maar dat is het waard!

Wat ga jij dit weekend doen?

Sabine de Witte