amsterdam tips

Weekendtips week 9

Zin om iets te gaan doen dit weekend, maar geen idee waar je naar toe moet? Kom van de bank af en trek er op uit! Hierbij een selectie weekendtips in Amsterdam.

pop-up-enter-through-giftshop

ENTER THROUGH THE GIFT SHOP

Enter through the gift shop, een pop-up store van Bright.nl, Curated en Under The Hundred. Items met een verhaal, allemaal een bewuste keuze, onder de 100 euro en meteen te koop. Ik ben fan van Curated en laat me graag verrassen, dus een offline pop-up store moet zeker de moeite waard zijn.

Van 10.00 – 18.00, Laurierstraat 78. Je kunt alleen pinnen!

white-label-coffee

Grande Opening White Label Coffee

Koffieliefhebbers opgelet, vandaag opent White Label Coffee haar nieuwe shop in Amsterdam-West. Met zo’n naam moet het met die koffie wel goed zitten. Ondanks dat ik niet van koffie hou hoor ik veel goede verhalen over de barista’s en de koffie brands.

Van 9.00 – 18.00, Jan Evertsenstraat 136.

woodies-at-berlin

Woodies at Berlin

Vintage design meubels, custom made items, in de winkel van 120m2 kun je met al je woonwensen terecht. Gevestigd in Amsterdam-Noord op de NDSM-werf in een voormalige werkplaats, leuk om inspiratie op te doen of een uniek item voor in je huis te scoren. De slogan van Woodies at Berlin, gevoel vertalen naar wonen met stijl spreekt mij in ieder geval aan.

Vanaf 14.00 gaan de deuren open aan de Ms van Riemsdijkweg 51

Scoop; over woonnieuws gesproken, schrijf je vast in op de nieuwsbrief van interieur blog en shop New Stories. Ze gaan half maar live en ik beloof je, dit gaat je favoriete interieursite worden!

big-en-belg

Big & Belg

Aangezien ik eind april tante word, ben ik ineens kinderwinkels aan het bezoeken. Ik moet natuurlijk met het perfecte cadeau aankomen voor mijn aanstaande neefje, want een eerste indruk kun je maar 1x maken. Mijn zusje en ik zijn een heuse battle begonnen. Nou ben ik niet zo’n held met kids, cadeautjes uitzoeken kan ik wel heel goed. Zeker nu Big & Belg, een leuke kleding- en speelgoedwinkel bij mij om de hoek is geopend. Het is het tweede filiaal, na de succesvolle winkel aan de Jan Pieter Heijestraat.

Van 10.00 – 17.00, Ferdinand Bolstraat 168weekend

Sabine de Witte