Weekendtips

Weekendtips week 44

Zin om iets te gaan doen dit weekend, maar geen idee waar je naar toe moet? Kom van de bank af en trek er op uit! Hierbij een selectie weekendtips in Amsterdam.

Pekmarkt

pekmarkt
We schreven eerder al een keertje over de opening van de Pek markt, maar vergeet niet dat deze toffe markt ieder weekend gewoon plaatsvind! Super leuk voor duizend-en-één koopjes, bijzondere producten en verse boodschappen.

Halloween

fox-halloween
Ja hoor, deze vrijdag is het halloween. Hoewel ik het feestje zelf niet echt vier, is er in Amsterdam een grote enge halloween marathon. Duizenden freaks en freaky voertuigen trekken door de binnenstad en worden bekeken, aangemoedigd en gefotografeerd door duizenden toeschouwers die zich langs de route opstellen. Het thema dit jaar is “Dia de los Muertos”. Creepy!

A’dam – E.V.A.

adam_eva_hoofdbeeld1
De veelgeprezen en internationaal bekroonde dramaserie A’dam – E.V.A. (‘Amsterdam en vele anderen’) krijgt een vervolg met acht nieuwe afleveringen. Yes! En nu hebben we tof nieuws: als je als eerste de hele serie wil zien kun je deze zaterdag samen met hoofdrolspelers Eva van de Wijdeven, Teun Luijkx en Rick Paul van Mulligen ‘binge kijken’ in EYE. Een marathon van 10.30 tot 19.30 uur en je kaartje is inclusief lunchpakket. Tof!

Museumnacht

museumnacht
Yes, deze zaterdag is het weer museumnacht! Voor de vijftiende keer openen de Amsterdamse musea hun deuren met een speciaal programma, geïnspireerd op de vaste collectie of tijdelijke tentoonstellingen. Geniet van onder andere muziek, mode, speciale rondleidingen en heerlijk eten. Dit belooft iets bijzonders te worden, dus zorg dat je erbij bent!

Wat ga jij dit weekend doen?

Sabine de Witte