Weekendtips

Weekendtips week 36

Zin om iets te gaan doen dit weekend, maar geen idee waar je naar toe moet? Kom van de bank af en trek er op uit! Hierbij een selectie weekendtips in Amsterdam.

Vogue Fashion Night Out

vogue-030
Deze week begint je weekend extra vroeg, want vanavond is het weer zo ver: de derde Nederlandse editie van VOGUE Fashion’s Night Out! FNO is hét mode-event van het jaar – het vindt plaats in 19 landen, van Parijs tot Sydney – dat zich afspeelt in de mooiste winkelstraten van Amsterdam, met instore feestjes tussen de nieuwe collecties, customized ontwerpen, unieke optredens en natuurlijk heel veel champagne. Ik kan er vanavond zelf niet bij zijn, maar wil dit eigenlijk voor geen goud missen!

Food Night

Schermafbeelding 2014-09-04 om 12.22.00
Deze zaterdag kun je van 17.00u tot middernacht genieten van super lekker eten tijdens Food Night in Amsterdam Oost. De Javastraat stroomt weer vol met smaakmakers. Dampende pannen, smeulend houtskool dicteren de ritme van de Nacht. Smaakverleiders gebruiken alles wat kruipt, rijdt, rolt en sleurt om aandacht te trekken voor hun heerlijkheden.

It’s Weekend

Its-weekend
Nog een fashionfeestje, maar dan aan de andere kant van het land. Tijdens IT’S WEEKEND: Fashion X Cult kun je genieten van activiteiten op binnen- en buitenlocaties in het centrum van Eindhoven. Fashion, design, technology, food en music komen samen in één energiek en bruisend weekend. Samenwerkingen met o.a. Dutch Design Week, Dutch Design Awards en Van Abbemuseum, maar ook met Extrema en Mode Marché zorgen voor een spannend en divers programma!

Wat ga jij dit weekend doen?

Sabine de Witte
Laatste berichten van Sabine de Witte (alles zien)