Instagram

 • Yes, bijna weekend! Een van de weekendtips: de Johnnie Walker Blue Label bothy met whisky pairing bij The Tailor. Tot en met 20 december leer je dat 🥃 niet hoeft te wachten tot het digestief, maar juist heel goed met eten gepaard gaat!
.
#whisky #weekendtip #thetailer #bestbartender #johnniewalker #whiskypairing #bluelabel #luxurylifestyle #nhcollection #nhcollectionhotels
 • Stille getuigen van moeder natuur. De Maasai Mara is een uitgestrekt gebied waar het wildlife voor een groot deel haar gang kan gaan zonder menselijke ingrepen. Er wordt gelet op de dieren, alles gedaan om stropen te voorkomen, je mag niet off road rijden (maar op sommige stukken wel de auto uit, op eigen risico natuurlijk en daarom is met een gids op pad wel zo slim). Hoewel in het laagseizoen resulteert dat wel in alle auto’s die massaal op dezelfde ‘sighting’ af komen, en zo sta je ineens met >25 busjes naar een jagend luipaard te kijken, wat het dier niet echt helpt met de buit. Heel anders dan in meer private game reserves zoals Madikwe en Morukuru in Zuid-Afrika (bij de Botswaanse grens). Goed om over na te denken bij het kiezen van safari reizen: boxjes afvinken of animal wellbeing? 💚🐆
.
#kenia #safari #bushlife #safarireizen #conscioustravel #natureneedsheroes #wildlife #maasaimara #afrika #kenya #safaridesign
 • ‘Zeg, dat safari gebeuren, dan sta je heul vroeg op enzo. Waar ontbijt je dan? En de hele dag in zo’n auto, wat als je moet plassen?’ - nou, ontbijten doe je zo en wild piesen achter de auto. Ook dat is bushlife, tussen de skelettenkoppen en andere dieren sporen. Helemaal geen straf bij een opkomend zonnetje 💚
.
#bushlife #kenia #safari #wildlife #lekkereco #groen #visitkenya #luxurytravel #maasaimara
 • Sundowners op safari zijn zó mooi! De giraffen waren helaas camera shy maar zonder telefoon om ze vast te leggen net zo mooi 🦒😍
 • De Keniase kustlijn is een plaatje, helemaal vanuit Diani White House - een parel die je tegenkomt op Airbnb. Aan het strand, op loopafstand van shops. Diani is een lange strip van hotels, resorts, restaurants en kraampjes met Maasai koopwaar. De stranden zijn hagelwit, het water different shades of blue en de apen hondsbrutaal. Paradijsje hoor! .
#kenia #kenya #dianibeach #dianiwhitehouse #airbnb #airbnbparel #afrika #nevernottraveling #bestbeachesoftheworld #whitebeach #luxurytravel #luxurylifestyle
 • Ga je naar de Algarve en wil je iets bijzonders doen? Restaurant Caniço is gebouwd in de rotsen, gespecialiseerd in lokale vis en trakteert je op Cousteau-achtige filmpjes geprojecteerd op de rots. Je kunt er terecht voor lunch en diner, echt een aanrader! .
#portugal #algarve #rockrestaurant #canicorestaurante #michelinguide #local #fishrestaurant #luxurylifestyle #luxurytravel
 • Kleurrijk Lagos - en eind oktober is het nog heerlijk in de Portugese Algarve 💚
 • Het is nog goed toeven in de Portugese Algarve en wat is het er prachtig met alle krijtrotsen, grotten en blauwe water. Wat is jouw favoriete herfstvakantie zonbestemming?
.
#portugal #algarve #benagil #caves #praia #portugesekust #herfstvakantie
 • Throwback Thursday naar een van de meest romantische plekjes van Annecy 🖤
 • Precies 4 jaar geleden reisde Sabine af naar Iran, een reis die haar leerde meer ruimte te maken voor verveling en spontaniteit, je nog meer open stellen voor het onbekende en de mensen die daardoor op je pad komen en dat van de vooroordelen niets klopte. Een van de mooiste reizen ooit. En ja, ook daar genoeg hippe zaken en je kunt je ook gewoon optutten met een andere hoofddoek.
.
4 Years ago Sabine traveled through Iran and it was such an enriching trip, teaching about loyalty, hospitality and prejudices. 
#iran #haftkhan #shiraz #travel #nevernottraveling #forevercurious
 • Als je nog niet helemaal overtuigd was van de schoonheid van het meer van Annecy 💙

Follow Me!

Weekendtips

Weekendtips week 43: 27, 28 & 29 oktober

27/10/2017
weekendtips hotelnacht

Dit weekend kun je je al je Valifest en carnavals outfits met een gerust hart uit de kast trekken, want de stad staat bol van de Halloweenfeestjes. Maar natuurlijk is er meer dan alleen maar vampiertanden en nepbloed, er zijn ook fototentoonstellingen en karaoke. Waar precies vertel ik je graag!

Sound Bites – the Halloween edition, Mama Makan

Nog maar net bekomen van ADE of het is alweer Halloween. In dit extra lange weekend (want wintertijd!) kun je naar genoeg griezelige en spooky feestje. Speciaal voor deze feestdag komt Soundbites in Mama Makan met de Halloween Edition. Vrijdag 27 oktober vanaf 18:00 staat de bar van je favoriete Indonesische restaurant in Oost in het teken van creepy cocktails en bloody bites. Een live band zal de eerste schrik van je wegnemen, waarna DJ Raphaella ervoor zorgt dat er gedanst kan worden.

Waar?: Mama Makan,
Wanneer?: vrijdag 27 oktober vanaf 18.00 uur

Brainwash festival

Belangrijke denkers uit binnen- en buitenland zetten eeuwenoude kennis in om nieuwe vragen te begrijpen en verrassende eigentijdse perspectieven te bieden. Schrijvers, kunstenaars, filosofen, theatermakers en wetenschappers bieden ideeën over een betere toekomst, en in een ontspannen sfeer wordt er nagedacht over de grootste vragen van nu. Brainwash geeft geen hapklare antwoorden, maar verheldert vragen, stelt vooroordelen op de proef en biedt verrijkende ideeën voor het alledaagse leven.

De aankomende editie van Brainwash Festival bestaat uit meer dan 100 programma’s en vindt plaats op 28 oktober. Het festival vindt verspreid over Amsterdam plaats in De Brakke Grond, Nationale Opera & Ballet, Frascati, Compagnietheater, de Waalse Kerk, Zuiderkerk, Perdu en de Agnietenkapel. In aanloop naar het festival vinden er vanaf 21 oktober verschillende aparte programma’s plaats.

Waar?: diverse locaties in Amsterdam
Wanneer?: nog t/m 28 oktober

The Pelican Studio high-end stocksale

https://www.instagram.com/p/BarBZzEHC_A/?taken-by=thepelicanstudio

Een sample sale, wie houdt er niet van? En dan al helemaal als een van de mooiste stores in Amsterdam er een geeft! The Pelican Store op de Raadhuisstraat verhuist de stock voor een dag naar de Laurierstraat voor een heuse high-end stocksale. Met merken als Anecdote en MM6 en korting tot maar liefst 80% lijkt mij dit de uitgelezen kans om de wintergarderobe aan te vullen.

Waar?: The Pelican Studio, Laurierstraat 29, Amsterdam
Wanneer?: zondag 29 oktober van 12.00 tot 19.00 uur

Pure Markt – Park Frankendael

De opbouw is begonnen in het Amsterdamse Bos. 11 uur staan we klaar. Tot zo!

A post shared by Pure Markt (@puremarkt) on

Op deze reizende markt vind je meer dan 90 ambachtelijke ondernemers op het gebied van lekker eten en drinken en bijzonder non-food. Haal je boodschappen voor thuis, kom lekker picknicken op het grasveld of proeven op het gezellige terrassen met live muziek. De kleintjes kunnen terecht in de speeltuin of een rondje zweven in de leukste zweefmolen van Nederland.

Frankendael is Amsterdams enige overgebleven 17e-eeuwse buitenplaats. Het romantische park heeft twee historische tuinen -een stijltuin en een landschapstuin-maar ook een zonneweide en moeras. Centraal in het park staat het imposante Huize Frankendael waar regelmatig culturele evenementen worden georganiseerd. In het park bevinden zich ook de restaurants Merkelbach (in het voormalige koetshuis) en De Kas (in een kweekkas uit 1926). Je vindt Park Frankendael in het gezellige Watergraafsmeer in Amsterdam-Oost.

Waar?: Park Frankendael, Amsterdam
Wanneer?: zondag 29 oktober van 11.00 tot 17.00 uur

Bo Nam X The Aiscream Karaoke Show

Twee dingen die alleen maar samen kunnen: goed eten en drinken karaoke. En dat kan allemaal morgenavond bij Bo Nam. Dus even Beyonce oefenen onder de douche, Drake tijdens het stofzuigen en een beetje moed indrinken tijdens het diner en GO!

Waar?: Bo Nam, Lange Leidsedwarsstraat 53-59, Amsterdam
Wanneer?: zaterdag 28 oktober van 22.00 tot 02.00 uur

Stranger Things Season 2 Marathon, Kopstootbar

Stranger Things is terug! Geheel toepasselijk staat seizoen 2 van deze serie met briljante 80ties vibe dit aankomende Halloween weekend online. En omdat binge watchen sowieso al te gek is hebben de mannen en vrouwen van de Kopstootbar er een heus event van gemaakt. Dus aankomende zondag jogging pak aan, biertjes bestellen aan de bar en GO!

Waar?: Kopstootbar, Marnixstraat 429, Amsterdam
Wanneer?: zondag 29 oktober vanaf 17.00 uur

Portraits Exhibition By Casper Faassen, XBank

In de concept store Xbank in het W hotel is vanaf deze week de fototentoonstelling te zien van Casper Faassen. Samen met Kahmann Gallery presenteert Xbank deze tentoonstelling met foto’s geinspireerd op de meest bekende meester van Nederland: Rembrandt van Rijn.

Afgelopen lente kreeg Casper de kans om tijdelijk te werken in de 17de eeuwse studio van Jacob van Swanenburg waar de toen 15 jarige Rembrandt zijn eerste schilderlessen kreeg. De studio bleek een enorme bron van inspiratie voor Van Faassen, die, toen hij zelf een kind was, een passie ontwikkelde voor het bezoeken van de meesterwerken van Van Rijn. Die geest heeft hij geprobeerd te vatten in deze bijzondere tentoonstelling met portretten. Iets wat Rembrandt tot in detail beheerste. Erg bijzonder!

Waar?:XBank,
Wanneer?: nog t/m 8 januari 2018

Volg Manon v

Manon van Buren

Editor voor Your Ambassadrice met een grote liefde voor kunst en cultuur. Drinkt graag mooie wijn of een spannende cocktail en ontdekt graag nieuwe wereldsteden.
Manon van Buren
Volg Manon v

Instagram

 • Nairobi is one of the greenest cities, a delight to exchange city life chaos with the Karura forest. Walking towards a new trip here, adventure awaits! .
#kenya #karuraforest #nairobi #greencity #urbannature #cityforest #nature #forestbathing #walkingtowardsnewadventure #africa #fridayflashback
 • Monday Motivation: work hard, travel further and relax more
.
#aftermountainbikeglow #kenya #bikesafari #iphonetest #mondaymotivation #workhardplayharder #neubaueyewear #dogoodseegood #powerstones
 • Flat savannah or desert like landscapes are my fave. Missing safari bush life .
#kenya #maasaimara #bushlife #safari #natureneedsheroes #timberland #preservenature #blendingin #greentravel #conscioustravel #kenia #africa
 • Hakuna Matata
.
#kenya #kenia #africa #bushlife #sunset #swaraacacia_kenya #wildlife #incrediblenature #luxurytravel #luxurylifestyle #natgeotravel #natgeoirl #hakunamatata
 • Saw my wallpaper in action 🐆
Safari life completed ☑️
Photo magic shot @byliselore and her new Sony gadgets
.
#safari #maasaimara #kenya #leopardloar #leopardroar #wallpaper #photography #bushlife #wildlife #nationalgeographic #natgeoirl #africamcflashtours #luxurytravel #luxurylifestyle
 • Sundowners with wine in the wild ✔️
Not in the picture: the 🦒 who didn’t want to model 📷 @byliselore .
#safari #bushlife #sundowner #kenya #wineinthewild #luxurytravel #africa
 • Me running into the sea. Wow, what an incredible coast, white sandy beaches, clear blue water. Stayed at one of the nicest Airbnb’s ever, with the best care of John and his friends. All fueled up for the bush life, starting tomorrow! .
#kenia #kenya #dianibeach #airbnb #airbnbpearl #hiddengem #luxurytravel #sustainabletravel #whitebeach #beachlife #africa #beautifulworld #travel #experience #coastline
 • Out of Office 🧳
From family holiday in Portugal to adventure and hugging a close friend in Kenya. Final packing, work etc. before stepping on the plane tomorrow. Excited much! 
Drone footage by @herendelsewhere 💙
.
#outofoffice #travelbug #nevernottravelling #reunite #kenya #bushlife #safari #beach
 • If life gives you lemons 🍋 squirt someone in the eye! Happy Sunday!
.
#algarve #Portugal #casacaravela #lemontree #makeyourownquotes #makelemonade #garden #luz #faro
 • Is it weekend yet? 
And this pretty much sums up last week in Portugal: relaxing with a permanent smile on my face. Slept for days, read books, took naps on the beach, by the pool and in the hammock.
#portugal #holiday #hammocktime #autumnbreak #nevernottraveling #zenbine #selfcare #unwind #dogoodseebetter #neubaueyewear
 • The house in the middle was our home in Portugal last week. Incredibly thankful for the family holiday, spending time together, making memories 💙🙏🏻 Drone capture by @herendelsewhere @herrehuberts and @elisedewitte. Oh and we fully paid, nospon, but a very sincere shout out to Sascha from @surfeninportugal.nl who arranged the incredible house, transport etc. .
#portugal #praiadaluz #lagos #faro #familyholiday #autumnbreak #villa #luxurytravel #surfeninportugal #dronefootage #herendelsewhere #thankful #throwback #tbt #throwbackthursday #travelmemory

Follow Me!