Travel

Weekly #16

De laatste week van oktober alweer. Het laatste kwartaal lijkt nog sneller voorbij te vliegen dan de 3 voorgaande! Deze week zat vol events en leuke dingen, drukte en voorbereiding voor komende week. Daarom lekker veel foto’s in de weekly en terwijl ik dit maak ben ik weer ontzettend dankbaar dat ik dit allemaal mag doen. O ja, de comments op de Nederlandse versie van mijn blog doen het niet. Het probleem is iets lastiger dan ik dacht, dus niet 1,2,3 verholpen. Je kunt mij altijd een mailtje, tweet of ander berichtje sturen!

Maandag werkte ik weer thuis voor Renault en schreef ik onder andere over leerzame apps. Tussendoor deed ik wat boodschapjes en andere noodzakelijkheden. ’s Avonds gaf ik toe aan ‘bad food cravings’ en haalde ik wat bij Frites uit Zuyd, om thuis met vrienden op te peuzelen. Daarna viel ik in een diepe slaap. Weg dag.

Dinsdag werkte ik eerst een paar uur thuis, daarna met Anne op kantoor. ’s Middags was ik natuurlijk host bij de BY-BAR Private One Day Shop. Ontzettend leuk om bekende en onbekende gezichten te ontmoeten en kennis te laten maken met dit toffe merk, maar ook de dames achter het BY-BAR team te ontmoeten. Samen met de meiden van SimplyPR, die ik bij deze nogmaals wil bedanken voor de match making, hapjes en drankjes en gezelligheid. Iedereen die is geweest; leuk om te te zien/spreken en veel plezier met je aankopen of je wishlist voor de feestdagen! Daarna was ik echt stuk!

by-bar-amsterdam

by-bar-simply

Woensdag is sinds kort mijn ‘vrije’ dag. Behalve naar events en afspraken, laat ik die dag mijn laptop dicht. Belangrijke mailtjes beantwoord ik op mijn telefoon, maar verder probeer ik meer offline te zijn. Ik heb iets meer rust in mijn hoofd nodig en ook de knopen in mijn nek en schouders vragen om een dagje minder in de laptophouding. Zo’n dag betekent niet dat ik je verveel, in tegenstelling. Ik ging bij de persdag van Public_ langs, waar ik hebberig werd van de Lomo’Instant camera, de nieuwe Herschel collectie en het zonnebrillenmerk Etnia uit Barcelona. Daarna zwom ik een uur lang baantjes in het Akasha, om nog even met een magazine te luieren en weg te dommelen in de hammam. Heel ontspannen en een fijne onderbreking van de dag. Daarna was het tijd voor een high tea bij O My Bag Amsterdam. Leuk om andere bloggers te ontmoeten, het verhaal achter het ontstaan en het merk nog eens te horen en vooral, de nieuwe collectie te bewonderen. Midnight Blue past precies in mijn straatje en ik zou de hele collectie wel willen hebben. Ook erg leuk; iedereen mocht tips, verbeteringen, nieuwe kleuren of zelfs teksten ter inspiratie indienen. Met hapjes van de Yoghurt Barn, het enthousiaste O My Bag team en een live ontmoeting met iemand die ik online al jaren volg, Josianne Zwart (what’s in a name), was dit 1 van de best georganiseerde blogger events waar ik recent geweest ben. Met een toffe goodiebag ging ik door naar mijn volgende afspraak. Die was heel kunstig en de rest van de avond was ik heerlijk offline.

public-pressday

etnia

yoghurt-barn

ohmybag

pers-cadeautjes

Donderdag was lekker druk. Eerst bezocht ik de collectiepresentatie van LK Bennett en na het zien hiervan wil ik heel graag het hele SS15 lookbook in mijn kast. Tikketje Dior meets Scandinian minimalistisch, maar dan met felle kleurtjes. Prachtig! Samen met Evelien van NewStories bezocht ik de presentatie op een hele toffe locatie, vervolgens werkten we samen bij mij op kantoor. Op kantoor leek het wel kerst, met een eerst kerstig cadeautje. Daarna moest ik voor een opdracht op pad, was ik nog net op tijd voor de borrel van de VICE Publisher dag en sloot ik de dag af met bubbels en een sneak peek van nieuwe Hermès items.

lookbook-lkbennett

lkbennett

Vrijdag werkte ik ’s ochtends thuis, kwam Helpling mijn huis schoonmaken, trakteerde ik mijzelf op een MacDonalds lunch, schreef nog meer artikelen en werd heel blij van het nieuwe album van Damien Rice, voor zover je blij kan worden van melancholische muziek. Ik vind het soms heerlijk, het helpt even je eigen sores te vergeten. De vrijdagmiddagborrel begon bij TOMS, om de kick-off van Movember te vieren. Het was erg leuk om het team van TOMS te ontmoeten, bij te kletsen met Rebecca van MyTravelBoektje en een vriendinnetje en zoveel mannen die hier aan mee doen! Daarna gingen de borrels nog even door bij de Vodka Vrijdag in het Andaz. Leuk om daar even bij te kletsen met bekenden. Daarna fietste ik braaf (en moe) op tijd naar huis, waar ik in slaap viel bij de film The Heart Machine. Oeps.

toms-movember

vodka-vrijdag

Zaterdagochtend was ik vroeg wakker, vergat ik mijn pilates, ontbeet ik bij de Yoghurt Barn en ging ik ’s middags op pad voor een klus. Het was super lekker weer! Ook liet ik mijn iPad maken, nadat het scherm vorige week van een gekke barst was veranderd in een triest schouwspel van kapot scherm. Ik ging eindelijk bij het Bakhuys langs, waar ik thee dronk en gevulde speculaas snoepte. Om mijn gerepareerde iPad te vieren, at ik een hamburger bij Geflipt. Vorig jaar lustte ik absoluut geen hamburgers, inmiddels ben ik ‘hooked’. Die van Geflipt zijn in Amsterdam mijn favoriet, al moet ik zegen dat de halve van Burgerlijk die ik vrijdag at bij het TOMS event ook erg goed smaakte. Binnenkort maar een hele om goed te kunnen vergelijken 🙂 ’s Avonds hing ik lekker op de bank voor de buis.

bakhuys

thee

november-herfst

selfie-sun

ipad

geflipt

Zondag was ik vroeg wakker en in de weer om mijn koffer te pakken en tripje Londen voor te bereiden. Voor het eerst dit jaar een reis met tegenzin. Vorig jaar kwam ik ziek terug van de WTM beurs en ik merk dat ik bang ben om weer met een longontsteking als souvenir thuis te komen. Uiteindelijk ben ik lekker op tijd bij Privium, om relaxed wat te werken en te chillen voor vertrek. Achteraf had ik er nog een uur langer kunnen zitten, want mijn vlucht is vertraagd. Argh! Een uur later dan gepland, maar met een prachtig uitzicht vanuit het vliegtuig kijk ik nog snel de film Copenhagen op mijn iPad af (aanrader, grappig en zielig tegelijk). Opladen voor een drukke week!

privium

Sabine de Witte