Travel

Weekly #2

Van Barcelona via Amsterdam naar Finland. Een week van uitersten, want in Barcelona liep ik in zomerse outfits terwijl ik in Finland de hele week een winterjas droeg. Was ik in Barcelona bezig met er leuk uitzien, in Finland heb ik vooral rondgelopen in ‘outdoor gear’. Heerlijk, de luxe van de natuur kan zo simpel zijn! In deze weekly neem ik je mee naar de bijzondere momenten en hoogtepunten van afgelopen week.

De week in foto’s:

hamburger

dessert

santa eulalia

Lunch met mijn Barcelonese vriendinnetje Marta. Onze vaste stek is het dakterras bij Santa Eulalia. We hadden elkaar 2 jaar niet gezien, dus veel te bespreken.

barcelona
Barcelona heeft zoveel mooie details, zoals deze prachtige vloer. En deze slippers zijn mijn nieuwste liefde.

klm-comfort
Een late vlucht + nog moeten werken = KLM Economy Comfort seat. Net iets meer ruimte en minder kans op jengelende kids in de buurt. O ja, en hup holland hup.

Na een dagje Amsterdam, bestaande uit werken, wassen, koffer inpakken en iets met voetbal, vloog ik donderdag naar Finland. Wat een vrolijke bedoeling bij aankomst, dit Marimekko vliegtuig!
finnair-marimekko

Donderdagavond begon met een sauna experience. Het was ongeveer 13 graden, dus mij te koud om na de sauna het meer in te springen. Ik genoot van de midzomernachtzon, bizar hoor, een hele nacht licht!
midsummernight

sauna

midsummer

Rendieren voeren, ook als ze tam zijn blijft het een leuke gewaarwording. Na mijn Noors-Lapland ervaring is het toch een tikje vreemd om ze in een groene omgeving te zien.
rendier-voeren

Heerlijk om zoveel in de natuur te zijn!
laat-sabine-uit

Alle chalets, cottages en hotelkamers hebben een sauna. Deze cottage had ook een open haard, zo gezellig!
chalet

Het gebied waar ik zondag was ligt vlak bij de Russische grens. Rusland heeft al jaren een bizarre aantrekkingskracht op mij, maar hier de grens over gaan zonder visum is geen goed idee. Dus gingen we maar braaf op zoek naar beren. Zonder succes, maar wel een prachtige hike-tour.
rusland-finland

russisch-grondgebied

russische-grens

Sabine de Witte