Travel

Maandag dagboekdag: weinig plog materiaal

Afgelopen week was gekkenhuis, de Vakantiebeurs stond op het programma. Daar was ik zo druk mee dat ik geen eens foto’s heb gemaakt, oeps. Gaat lekker, dat ploggen :). Gelukkig deden anderen dat wel, dus heb ik even dankbaar gebruik van hun foto’s gemaakt voor het eerste deel van mijn week.

all-i-need

Zondag werkte ik tot 00.15u bij citizenM Amsterdam city. De grappige tekst op het blikje maakte dat ik er weer even tegenaan kon.

vakantiebeurs-2014

Vakantiebeurs laat @sabinedewitte smelten#vb14 #vb14socialmedia

A post shared by PUUR EVENTS (@puurevents) on


Foto gemaakt door @Puur, die ik vandaag eindelijk in real life ontmoette.

Vakantiebeurs laat @sabinedewitte smelten#vb14 #vb14socialmedia

A post shared by PUUR EVENTS (@puurevents) on


Groepsfoto van het event Zoover meets bloggers, foto via @puur.

De Vakdag op de Vakantiebeurs, ieder jaar een dag vol afspraken voor klanten en natuurlijk YourAmbassadrice. Van hot naar her, rennen, vliegen en hollen en heel veel bekenden tegenkomen. Op de foto sta ik met Alexandra, zij wordt vaak aangezien voor mij en toevallig lopen we regelmatig in vergelijkbare outfits. Alexandra werkt als destination marketeer bij Verkeersbureaus.info, zij bemiddelen en regelen veel voor een deel van de reizen die ik maak.
Ook kwam ik heel veel mede-reisbloggers tegen, super leuk om te zien dat er steeds meer reisblogs uit Nederland komen en zoveel enthousiaste mensen te ontmoeten met dezelfde passie! Want dat is waardoor het leuk blijft, omdat het je passie is. Geld mag geen drijfveer zijn, maar het bloggen mag van mij wel meer uit het hobby hoekje gehaald worden. Een journalist krijgt wel gewoon een reisvergoeding en als ik op reis ben kan ik niet werken voor klanten of voor andere partijen. Hopelijk pakt de Nederlandse reisbranche dat ook op.

http://instagram.com/p/jKUIyfSSXk/

Tijd voor fun in de photobooth van Zoom

sxc-amsterdam

Donderdag werkte ik bij Spaces op de Zuidas, met dit bijzondere uitzicht. Grappig om te merken dat de sfeer daar toch heel anders is. ‘s Middags werkte ik thuis en ‘s avonds was ik van plan om niets te doen, maar uiteindelijk zat ik nog tot laat achter mijn laptop. Na een paar beursdagen was mijn mailbox ontploft en als ik ergens niet tegen kan is het van die confronterende getalletjes op je telefoon. Normaal gesproken ‘flag’ ik dan mijn mail en beantwoord meteen de belangrijke, maar ik merkte in december dat dat niet een hele goede strategie was. Nu weer braaf meteen e-mails wegwerken. Hoe doen jullie dat?

De waterkoker is op sterven na dood. Terug naar de old school fluitketel.

A post shared by Sabine De Witte (@sabinedewitte) on

Het weekend stond in het teken van bijkomen van de beurs en een fietsincident (vanaf nu fiets ik niet meer met een fashionable tas rond maar met een rugtas, kennelijk noodzakelijk door een stel scooter terroristen die denken dat ze mijn spullen af moeten pakken), uitslapen, dutjes, relaxen, gezonde sapjes.
Komende week ga ik leukere foto’s maken voor een goedgevulde plog post 🙂

Hoe was jouw week?

Sabine de Witte