Travel

Werk in uitvoering

Je zou maar de hele dag op kantoor zitten, in een deprimerende ruimte zonder frisse lucht, planten en omgeven door sfeervol tl-licht. Geïnspireerd door je rochelende collega links en je gapende collega rechts.

Dan heb ik het toch beter voor elkaar. Gister een dagje het land door geracet om relatiegeschenken af te leveren. Terwijl ik gereden werd, zat ik lekker in het zonnetje te werken. Vandaag is mijn omgeving nog inspirerender; Schiphol Airport.

Tussen de vakantiegangers, zakenreizigers, kerstversiering en verliefde stelletjes zit ik afwisselend te schrijven en afspraken voor te bereiden. Steeds afgeleid door vluchten die worden omgeroepen, vreemde talen die worden gesproken, mensen die elkaar sinds lange tijd weer zien en in elkaars armen vliegen.

Dus heb ik mijn headset opgezet, zit ik te genieten van Moby en probeer ik me te focussen op mijn to do list. Valt nog niet mee, zeker niet nu het buiten begint te sneeuwen. Inmiddels ben ik 2 keer aangesproken door verdwaalde reizigers, wat eindigde in leuke gesprekken. Misschien moet ik maar bordjes laten maken, ‘werk in uitvoering’. Want het is heel fijn om overal te kunnen werken, niet iedereen heeft ook door dat je ‘serieus’ bezig bent. Of is juist heel nieuwsgierig naar waarom ik zo interessant zit te doen met mijn beperkte Apple verzameling.

Time to focus, I’ve got a job to do!

schiphol