Reistips

Wie jarig is trakteert: treinreis Parijs

Vandaag precies 5 jaar geleden schreef ik mijn eerste blogpost. Anoniem, ik had er niemand over ingelicht. Schrijven vond ik altijd leuk om te doen, hoe de blogwereld werkte, geen idee.

Zo begon het

Zo’n 3 maanden schreef ik dagelijks over alles wat mij bezighield, volledig anoniem. Studiefrustraties, interieurtips, hersenspinsels. Toen kwam Nobiles met de vraag om mee te doen aan een blogwedstrijd, een kans waarvan ik inzag dat als ik du nu zou aangrijpen, mijn schrijfsels misschien nog ergens toe zouden leiden. Inmiddels heb ik maandelijks een imposant aantal lezers die mijn (reis)avonturen op de voet volgen. Van samenwonende studente met 2 katten groeide ik naar een ander leven, verhuisde naar Amsterdam en ging reizen. Mijn leven zoals het er nu uit ziet, heb ik voor een heel groot deel aan mijn blog en Twitter te bedanken. Veranderde ik niet alleen van woonplaats, ook de domeinnaam wisselde af en toe.

Bedankt

Waar ik nu sta en alles wat ik doe, niets daarvan is mogelijk zonder jullie als lezers. Misschien lees je al 5 jaar lang mee, of ben je hier toevallig terecht gekomen. Volg je de voorbereidingen voor de Parijs plannen op de voet, of zoek je toevallig een hotel of hotspot in Londen, Praag, of Berlijn. Hoe je hier ook terecht bent gekomen: bedankt.
Bedankt 58,2% vrouwelijke en 41,8% mannelijke lezers, 38% 25-34 jarigen. Bedankt voor de soms hilarische zoekopdrachten waar op gezocht wordt – sabine de witte daten en sabine de witte tinder waren de afgelopen maand opvallend populair. Bedankt voor de comments, de feedback, de e-mails met vragen, tips en opmerkingen.

nshispeed_Parijs_sabine

Win een treinreis naar Parijs

Wie jarig is trakteert. Wat past er nou beter dan een reis naar Parijs weggeven? In samenwerking met NSHispeed mag ik 2 retour tickets weggeven! Hoe tof!
Wat je daarvoor moet doen?

  • Laat een comment achter waarom jij deze tickets Parijs wilt winnen en wat YourAmbassadrice.nl voor jou heeft toegevoegd de afgelopen jaren – een e-mail sturen mag ook
  • Volg NSHispeed op Twitter voor insider tips en up to date treininformatie

De winnaar ontvangt 2 retourtickets voor een treinreis naar Parijs in de 2e klasse, je reist nog in december. De perfecte plek om je kerstinkopen te doen!

Je kunt reageren tot aanstaande maandag 2 december 12.00u. De winnaar ontvangt dinsdag per e-mail een bevestiging.

So: shoot & share en blijf vooral lezen, zodat ik nog veel meer reizen en avonturen kan delen!

Gaat de treinreis aan je neus voorbij? Onder de inzendingen mag ik ook een Zalando voucher t.w.v. € 40,00 verloten!

Nom nom Macarons

Sabine de Witte