Travel

Winactie: Love, Rosie

Eén van de leuke dingen aan kerst is het gezamenlijk uitbuiken voor de buis. Met gezapige films als Love Actually, Alles is Familie maar voor mij ook The Gremlins. Sweet memories! Ieder jaar neem ik me voor om tijdens kerst niet voor de buis, maar juist in de bios een film te gaan kijken. Dit jaar gaat me dat niet lukken, want ik vier kerst in Boedapest, maar als ik in Nederland was geweest, dan was de film Love, Rosie waar ik heen was gegaan.

Love, Rosie

Het verhaal is heerlijk zoetsappig en deed mij een beetje denken aan Dawson’s Creek. Een jongen en meisje groeien met elkaar op als beste vrienden, zijn ontzettend hecht en doen alles samen. Dan vertrekt Alex uit Londen om te studeren in Amerika. Rosie blijft achter en hoewel ze afspreken om elkaar nooit uit het oog te verliezen, blijkt dat lastiger dan gedacht.
Rosie wordt gespeeld door Lily Collins, is het verhaal misschien iets te zoet voor je dan is zij een andere goede reden om toch te gaan kijken. Wat een geweldige actrice! Alex wordt gespeeld door Sam Claflin en doet me soms enorm aan Dawson denken.

Win 2x 2 kaarten

Denk jij na het zien van de trailer, daar wil ik deze kerstvakantie heen? Dan maak je kans op 2x 2 kaarten voor de film Love, Rosie. De kaarten zijn inwisselbaar bij alle grote bioscopen door heel Nederland. Wat je hiervoor moet doen? Like de Facebook pagina van YourAmbassadrice en laat in een comment op deze post achter met wie jij Love, Rosie graag wilt bekijken. Op maandag 29 december ontvangen de winnaars bericht!

Sabine de Witte