Reistips

Winactie: Witte Moleskine

Jij hebt vandaag als het goed is de eerste Elements of luxury nieuwsbrief ontvangen, met daarin een prijsvraag. Om de nieuwsbrief aan jouw wensen te laten voldoen, hoor ik graag je feedback. Wat vond je leuk om te lezen, wat minder? Wat zou je graag nog zien? Mis je iets, voldoet het aan je verwachtingen? Want zo’n eerste nieuwsbrief is best eng, kan ik je vertellen. Ook daarmee kan ik maar 1x een eerste indruk achter laten en die moet goed zijn.

Witte Moleskine

Om komend seizoen al je mooie verhalen in op te schrijven, verloot ik onder de beste tips een aantal witte Moleskine boekjes, mede mogelijk gemaakt door Fonq. Deze mag dan blanco aan de buitenkant zijn, ik hoop dat je deze al snel kunt vullen met veel avonturen, belevenissen, tips, inspiratie en ideeën. Meedoen is heel makkelijk, je mailt mij je tips en feedback en ik kies de winnaars over 2 weken. Of je gewonnen hebt, lees je in de volgende nieuwsbrief!

witte moleskine

Sabine de Witte