amsterdam Hotspots tips

Winkeldochters.com live bij Options!

options winkeldochters live

WD live

Een enorme sales fan ben ik niet. Ik heb geen zin om af te wachten tot het goedkoper is en er dan achter te komen dat mijn maat uitverkocht is. Als ik iets mooi vind of denk dat ik het nodig heb, koop ik kleding. Maar van deze ‘sale’ werd ik wel heel blij. Winkeldochters.com is een hele fijne webwinkel met mooie vintage kleding en merken. Vanaf vandaag hebben ze een ‘live’ winkel bij Options aan het Damrak. Sla hier je slag en koop een stuk voordeliger vintage top stukken.

options wd live

Vintage heaven in de kelder

Loop vooral lekker rond boven in de winkel en probeer je in te houden en niet met handen vol hebbedingen naar huis te keren, zoals ik bij ieder bezoekje aan Options. Morgen loop ik recht op mijn doel af, de kelder in. Daar zullen de Winkeldochters en hun aansprekende collectie live te vinden zijn. Succes met de jacht op een mooi item! Zie ik je daar?

[google-maps width=500 height=375]

Sabine de Witte