Hotspots Travel

Winning

Loved by ReadyToFish

In de winning mood
Iedere nieuwe dag is al winst, maar de laatste tijd ben ik in de ‘winning mood’. Zo won ik een paar weken geleden op Ajanaku een Triwa horloge en vorige week bij Fashiolista een Tokyo Jane armband (De laatste keer hiervoor dat ik wat won? Een drummend Duraclel konijn bij een tekenwedstrijd toen ik ca. 9 was). En zo hielp mijn blog bijna 60 andere Kelim botas liefhebbers aan een alternatief voor Kiboots. Het lijkt er op dat mijn eerste travel & lifestyle klus binnen is en juni is de maand met iedere week een bezoek aan het buitenland, dus ik kan mijn geluk niet op. Dat ik zwaar verloor met golf vergeet ik voor het gemak maar even.

Op uitnodiging
Wat ook ‘winning’ is, de leuke contacten die ik overal op doe. Dankzij mijn werkplek bij Spaces leerde ik veelbelovend fashion entrepreneur Derek kennen, die me uitnodigde voor een fashionable vrijmibo. Nadat ik eerst de mensen achter het geweldige merk Hardgraft had ontmoet op een andere borrel, toog ik naar Ready To Fish, de prachtige zaak van jonge designer Ilja Visser. Deze maandelijkse vrijmibo had een extra feestelijk tintje, met de lancering van de tweede Ready to Fish cd. Er was Bacardi (in the mix), Scorpio Scroppino voorgemixt uit een machine, chipjes en natuurlijk tout fashion minded en bloggend Amsterdam. Zo kwam ik er AfterDRK tegen, waar ik eerder al kennis mee maakte voor een interview en herkende ik wat gezichten van Twitter en Fashiolista en sprak met de organisatie achter dit event. Het vooroordeel dat iedereen op modefeestjes arrogant is of je afkeurt op je looks, is echt grote onzin. Leuk om eens bij zo’n borrel en even ‘offline’ te zijn!

Ken je kansen
Heel leuk, al die mooie spullen, leuke merken etc., maar die winning mood zal, zo snel als die gekomen is, ook weer verdwijnen. Tijd om er nu dus extra van te genieten en me wel al voorbereiden op de tijden waarop ik meer zal verliezen. Hoe fijn het ook is als het je aan komt waaien, het maakt me juist bewust van het feit dat dit niet altijd zo zal zijn. En wat dan? Ik ben hier en daar wat buffers en back ups aan het vastleggen. Het geeft me een ‘veilig’ gevoel en daardoor blijf ik met de toekomst bezig, wat me weer op scherp zet. Ik ken mijn kansen, weet wanneer ik mezelf als ‘pion’ op het speelbord naar voren, naar achteren of mezelf even opzij moet schuiven. Zakelijk gezien dan. Het blijft toveren met tijd om familie en vrienden te zien en tijd voor ontspanning in te plannen. Ik ben erg benieuwd hoe anderen het doen, zeker als je naaste familie niet om de hoek woont. Want hoewel ik zoveel mogelijk kansen benut om mijn familie te zien of te spreken, voelt het soms alsof ik daar iedere keer net misgrijp. Degene die met een goede tip om quality time op afstand te hebben komt, wint de hoofdprijs 🙂

Scroppino van Scorpio

Afternoon drinks met Rianne bij ReadyToFish_

Ready To Fish edition 2

ReadyToFish_ Amsterdam by Ilja Visser

Loved by ReadyToFish

Samen met Derek Tigges bij ReadyToFish

Sabine de Witte