Home sweet home

Wollig en stoffig

Eigenlijk helemaal niet praktisch, zeker niet als je verwarmd met gaskachels. Wel cosy en lekker winters; naast fleece en bont dekens lekker wollige accessoires. De statische haren, schrikkende katten als je ze electrocuteert tijdens het aaien en de ontzettende hoeveelheden stof die het allemaal aantrekt, blijft het een mooi item om je huis mee ‘aan te kleden’ en te verwarmen. Absoluut welkom als je je een weg door het dikke pak sneeuw hebt gebaand. Jan des Bouvrie kan zijn geluk deze winter niet op; binnen wit, buiten witter.

Toch heb ik wel een beetje genoeg van al dat cosy, cocooning en binnen hangen. Wanneer kunnen de ramen en deuren weer lekker tegen elkaar open, mag de geur van voorjaar weer binnen komen, is het leuk om jezelf te trakteren op een bosje bloemen (nu way overpriced) en leeft alles weer op?

Gelukkig kan dat wollige en cosy-zachte ook in vrolijke voorjaarskleurtjes. Steekt ook mooi af tegen het wit. En om je lekker te vergapen aan een zomers stulpje, tijdens mijn huizenkijktocht online kwam ik dit optrekje van Reinout Oerlemans in LA tegen. Het is te koop, dus als je verliefd wordt… bit.ly/bWBpYT

Sabine de Witte