design

Woonplezier

Het gaat de laatste tijd een stuk minder over design en wonen. Toen ik vandaag werd gebeld over mijn VT Wonen abonnement en bedacht dat het laatste nummer nog ongelezen in een hoekje lag, wist ik waarom. Zonder (t)huis geen woonplezier. Mijn kamer was met 1 IKEA tripje gevuld en veel gezelligs valt er niet van te maken. Dat hoeft ook niet, want het is iets tijdelijks en ik ben er niet veel. Maar ik merk wel dat ik ook niet meer bewust wil kijken naar mooie woonspullen.

Voor het eerst zie ik tegen donkere avonden op. Geen gezellige bank om met je dekentje, pot thee en pak koekjes in de aanslag, op te hangen. Geen katten die je gezelschap komen houden. Wonen is ineens niet meer plezierig, maar een noodzakelijk kwaad.
De Woonbeurs sla ik dit jaar dus lekker over, de VT Wonen aanbieding voor nog meer goedkope nummers heb ik afgeslagen en voorlopig hou ik het hier even op gadgets en andere hebbedingen.

Tot ik een dak boven m’n hoofd heb met woonplezier. Of weer klusinspiratie op moet doen om er een paleisje van te maken. Veel woonplezier en geniet van je thuis!

Sabine de Witte