tips

Zomer shoppen

Zou de lente eindelijk beginnen? Al 2 dagen mooi weer, wat een vrolijkheid meteen. Gistermiddag genoot ik er even van op het terras bij het Amstel Hotel, heerlijk om even met je snoet in de zon te brainstormen. Vol verbazing zag ik vanochtend al veel blote benen, flodderige t-shirts en zomerse jurkjes voorbij waaien. Mij nog iets te gortig, maar eindelijk heb ik zin om een zomerse garderobe te shoppen!

Shop walhalla

Aan jurkjes en blote benen waag ik me pas vanaf een graad of 22, ik ben een enorme koukleum. Al weken kijk ik naar de gezellige jurkjes in mijn kast en schiet dan toch weer snel een makkelijke, warme jeans aan. Nu het t-shirtjes weer is, sta ik eindeloos te dralen voor mijn kast. Alles is te warm, te dik of te winters. Tijd om te shoppen. Het liefst online, want met dit mooie weer heb ik geen zin om te passen, laat staan om meer binnen te zijn dan strikt noodzakelijk. Ik weet precies wat ik wil: simpel, kwaliteit en luchtig materiaal. Als ik online shop, is Bulls & Birds een van mijn van vaste adresjes. Ze verkopen er alle merken die ik fijn vind zoals Levi’s (ik pas weinig andere jeans merken). Voor mijn zomergarderobe heb ik mijn oog laten vallen op het Zweedse Samsoe & Samsoe. Minimalistische items van goede kwaliteit en fijne materialen. Vereiste is dat alles reisproof is: het moet dus makkelijk ontkreuken of een beetje kreukelig gedragen worden. Daarom draag ik veel zijde, katoen en viscose. Ook dit jaar heb ik mijn oog weer op een jumpsuit laten vallen. Zomers, in meerdere stijlen te dragen en makkelijk mee te nemen. Onmisbaar zijn ook de jurkjes, perfect om een dag mee door de stad te struinen op comfortabele sandaaltjes en ’s avonds om te turnen tot spicy nightlife outfits met mooie hakken.

Favoriete items

Dit zijn mijn favorite picks, alles is met elkaar te combineren en makkelijk om te toveren van casual naar business of andersom. Comfortabel, luchtige materialen en multifunctioneel, helemaal mijn stijl!

Samsoe & Samsoe Summer Style

Wat draag jij graag op een zomerse dag? Ga jij wel eens shoppen bij mooi weer?

Sabine de Witte