Travel

Zondagse sounds

zondagse sounds

Waar ik ook woon, mijn hele leven word ik op zondagochtend wakker van kerkklokken. Soms ontzettend irritant, als je wilt uitslapen. Soms ook een mooi symbolisch begin van de dag, als ik in mijn huidige stulp onder de douche sta. Een motivatie om op te schieten en aan de dag te beginnen. De afgelopen dagen ben ik niet vooruit te branden. Een combinatie van travel sick, winterdip en lichaam wat heftig protesteert. Vandaag gooi ik er dan ook maar een lazy Sunday tegenaan. Met, in plaats van motiverende kerkklokken, relaxte zondagse sounds. Luister je mee?

Ortopilot – People help the people

Klinkt je misschien bekend in de oren, klopt, het origineel is van Birdy. Die versie is wel erg melodramatisch, dit is iets relaxter. Ook is deze versie gebruikt in de reclame van Zonnebloem, een veel passendere titelsong hadden ze niet kunnen bedenken!

The Passenger – Let her go

Je weet pas was je mist als je het niet meer hebt. Ontzettend waar en dit schattige liedje is een mooie reminder. Sta daar vandaag even bij stil en neem vooral niets voor lief, niets of niemand in je leven is vanzelfsprekend voor zover de filosofieles van vandaag

Saybia – The day after tomorrow

Als ik in een rotbui ben, werkt meezingen met dit nummer altijd. Ontzettend dramatisch en daarom maak ik er iedere keer een wedstrijd van om zo vals mogelijk mee te zingen. Lucht op, daarna een vrolijker liedje aan en gaan!

[adsense]

Bruno Mars – Locked out of heaven

Dit is zo’n lekker vrolijk nummer waarbij stilzitten onmogelijk is! Zondagse opruimwoede gaat hier extra lekker op!

Sabine de Witte