Travel

Zwitsalmeisje

Het schijnt dat ik geluk heb. Zonder wachtlijsten heb ik de Eau de Zwitsal kunnen bemachtigen. Inmiddels zou deze overal uitverkocht zijn en zitten de drogisten te springen om nieuwe leveringen. De vraag naar het babyluchtje is overweldigend!

Al jaren smeer ik fanatiek met de bodylotion, zonnebrandcrème en andere producten. Op reis gaan er alleen maar Zwitsal mini’s mee. Behalve dat het snel intrekt, niet in de ogen prikt, lekker vet is op mijn droge huidje, is het vooral de geur wat me verslaafd heeft gemaakt aan het olijke gele poppetje.

Zwitsal lijkt inmiddels een lifestyle. De geur wordt niet verkocht om baby’s lekker mee in te spuiten, maar door 50+ vrouwen die al lang geen baby meer vast hebben gehad maar de geur zo fijn vinden, moeders die nog last hebben van gierende hormonen als hun kleine hummer ineens baby-af is, door giebelige puberale tieners en ook door mij, 25-jarig Zwitsalmeisje.

Af en toe probeer ik het wel, volwassen worden met smeermiddeltjes. Zo heb ik een tijdje de bekende blauwe Nivea pot gebruikt, ideaal als je snel bruin wilt worden, gevaarlijk als je snel verbrand. Maar te vet en niet ideaal onder make-up, zeker niet op warme dagen als je gevoelig bent voor zweet snorren onder je neus. Of ‘echte’ crèmes zoals die van Vichy of Biotherm. Ze doen hun werk, maar ruiken of te weinig of te geparfumeerd of juist te medicijnerig.

Als echt Zwitsalmeisje hoop ik dan ook dat naast het geurtje nu de markt open gaat voor de ‘grote baby’s’. Want ik mis eigenlijk nog een lippenbalsem, handcrème en make-up verwijderdoekjes. In de categorie #durftevragen. Wie zet dit voor me op de Zwitsal Hyves?

*stiekem moet ik me rot schamen, vorige week kreeg ik de heerlijke geur Voyage d’Hermès en nu ben ik blij als een kind met een luchtje van nog geen €15,00*

Olijke Zwitsal poppetje