Travel

Zwoele zomeravond

Martin Solveig – C\’est la vie

We hebben al een tijd mazzel met het heerlijke weer, al was afgelopen week daar weinig van te merken. Tot het weer weekend was, want gister was het weer super! Overdag hebben we al regelmatig van de tuin genoten, maar ’s avonds koelde het vaak dermate hard af, dat het niet meer aangenaam was. En uiteraard waaide het dan ook te hard om de terrashaard aan te zetten.

Gisteravond kwamen M. & D. hier, we zouden de stad in gaan om te swingen op de live-muziek vanaf de bootjes, die hier in grote getalen in de gracht liggen. Maar het weer was zo prima, dat met de terrashaard en de gelbrander op tafel, het buiten goed vertoeven was. Met de nodige drankjes (Mojito, bier, wijn en StrongBow), nieuwe muzikale ontdekkingen dankzij onze gasten (leve de iPhone), hapjes en gezelligheid, hebben we onze eerste zwoele zomeravond buiten gezeten.

De últieme test voor onze tuinset, terrashaard en de tuin qua sfeer. Volgens D. heb ik het weer goed gedaan, en ik moest toegeven dat we er ook echt gezellig zaten. Helaas moest er door D. vandaag weer gewerkt worden (waaraan daar kom ik later op terug!), dus om 1.00u was het mooi geweest. Toen was ook de partij in de stad voorbij, dus hebben we nog even samen opgeruimd en genoten van de behoorlijke warmte die de terraskachel afgeeft.

Super avond gehad met super gezelschap in ons supertuintje. Zelfs voor mijn droombaan ga ik voorlopig nog niet verhuizen! 😉

Foto’s vind je in mijn Flickr-stream